SPRINGCONCOURS

Gedurende het hele jaar worden er verschillende springconcours georganiseerd op de manege. Voor de beginnende ruitertjes starten we met een behendigheid parcours die onder begeleiding afgelegd wordt. Zo kunnen ook de jongsten concourservaring opdoen. Voor de ervaren ruiters wordt een uitdagend parcours opgebouwd.

F-PROEVEN FNRS

Bij onze manege Twents Ruitercentrum ‘Het Hulsbeek’ kun je op een manegepaard of -pony meedoen aan F-proeven. Dat zijn dressuur proeven waarbij jij als ruiter wordt beoordeeld door speciale FNRS juryleden. 

BUITENRITTEN

Gedurende het hele jaar worden er verschillende buitenritten georganiseerd op de manege. Los van het genieten van het bos tijdens de reguliere lessen, kan je tijdens deze buitenritten meerdere uren genieten van het Twentse landschap. 

ORIËNTATIERIT

Één keer per jaar organiseert de manege de oriëntatierit. Dit evenement is hèt evenement van het jaar. Hierbij worden verschillende spellen ter paard uitgevoerd in het bos, waarna in overleg met Het Hulsbeek door het water gereden mag worden. De rit wordt in tweetallen gereden. Voor de beginnende ruiters gaat een begeleider ter paard mee. Welk duo wint dit jaar de wisselbeker?

ZITCOMPETITIE

De zitcompetitie start met selecties op de manege. We kijken hierbij naar ruiters met een correcte houding en zit. Zij mogen de competitie aangaan met ruiters van andere maneges, op andere maneges. Degenen die als beste uit de strijd komen rijden de finale tijdens Horse Event.

RUITERWEKEN

Tijdens de ruiterweken kun je ervaren hoe het is om je eigen pony of paard te hebben. Een week lang ben jij verantwoordelijk voor de verzorging en beweging van één van de manegepony’s, of -paarden. Hierbij organiseren wij leuke en leerzame activiteiten. 

Adres

Oude almeloseweg 20
7576PE Oldenzaal

(0541) 512440
manege.trc@outlook.com

Openingstijden

Ma     08:00 – 23:00
Di       08:00 – 23:00
Wo     08:00 – 23:00
D0      08:00 – 23:00
Vr       08:00 – 23:00
Za       08:00 – 18:00
Zo       08:00 – 18:00

Voor feestdagen zie de site.

Volg ons op social media

Wij zijn lid van